Skip to ContentSkip to Navigation
Research GION education/research

Startbijeenkomst Kennisnetwerk Onderwijs Noord-Nederland

Wanneer:wo 06-10-2021 16:00 - 18:00
Waar:OBS het Karrepad, Molukkenstraat 1, Groningen
Startbijeenkomst Kennisnetwerk Noord-Nederland 2021
Startbijeenkomst Kennisnetwerk Noord-Nederland 2021

Ben je leerkracht, schoolleider, intern begeleider en/of geïnteresseerd in het maken van de vertaalslag van de NPO-menukaart interventies naar de praktijk? Wil je middels de NPO interventies je onderwijs ook op de langere termijn verbeteren in het kader van kansengelijkheid? Dan ben je van harte uitgenodigd op de startbijeenkomst "NPO-interventies, onderwijsverbetering en kansengelijkheid" die het Kennisnetwerk Onderwijs Noord-Nederland in samenwerking met OBS het Karrepad op woensdag 6 oktober organiseert!

Naast een expertlezing door Prof. Dr. Hanke Korpershoek "Innoveren: van de menukaart naar veranderingen doorvoeren in de school" kan je ook deelnemen aan één van de drie keuzeworkshops. In deze workshops wordt door RUG-onderzoekers samen met praktijkexperts een koppeling gemaakt tussen theorie en praktijk, en staat ook het uitwisselen van ervaringen centraal.

Het programma start om 16:00 (inloop vanaf 15:45) en duurt tot 18:00. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd! Deelname is gratis.

Wil je deze startbijeenkomst bijwonen? Meld je dan aan via:
https://lnkd.in/dNaBiZ9d
Er is plaats voor 30 deelnemers: Inschrijving geschiedt in volgorde van binnenkomst.

Voor vragen kunt u mailen naar kansengelijkheid rug.nl