Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidOrganisatieDiensten & VoorzieningenDienst Onderwijs en Studiebegeleiding

Juridisch Contractonderwijs

Op deze pagina vindt u alle relevante informatie over het aanbod van juridisch contractonderwijs van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. Informatie voor contractanten over het onderwijs(aanbod) en de aanmelding hiervoor kunt u vinden onder onderwijs.

Postacademisch Onderwijs

Juridisch Contractonderwijs ontwikkelt en organiseert Juridisch Postacademisch Onderwijs voor afgestudeerde juristen (advocaten, notarissen, rechters, bedrijfsjuristen, fiscalisten, etc.) en juridische medewerkers in de vorm van actualiteitencursussen, cursussen in verband met nieuwe wetgeving, capita selecta, symposia en kantoorcursussen op maat. Het stelt u in staat om u regelmatig te verdiepen in de ontwikkelingen in het recht.

Het Juridisch Postacademisch Onderwijs van de Rijksuniversiteit Groningen is erkend in het kader van de Permanente Opleiding Advocatuur (Nederlandse Orde van Advocaten), de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs, de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders en het Nederlands Mediation Instituut.

Open Colleges

Naast het Postacademisch Onderwijs draagt Juridisch Contractonderwijs tevens zorg voor de organisatie en administratie van de Open Colleges.

Dit zijn de reguliere colleges waaraan een ieder die behoefte heeft om op enig onderdeel van het recht zijn of haar kennis te vergroten, te verdiepen of te vernieuwen op contractbasis deel kan nemen zonder te zijn ingeschreven als student. U volgt de vakken van uw keuze samen met de reguliere studenten.

Contactinformatie

NaamFunctie
H. (Helen) HofmanCoördinator Infobalie Rechten, Organisatie Open Colleges en Colloquium Doctum, Sitemanager Kennisbank Rechten, beheer infoscherm Rechten
mr. I.W. (Ineke) Groefsema-MulderKBI/medewerker bestuurlijke informatievoorziening

Adressen

Bezoekadres: Postadres:

Turftorenstraat 21
Kamer 74
9712 BM  Groningen

Postbus 716
9700 AS Groningen

Routebeschrijving

Laatst gewijzigd:04 april 2016 09:24