Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelNieuwsarchief

Wilbert Kolkman opnieuw verkozen tot ‘honour roll’ docent University of Western Ontario

10 december 2015
Wilbert Kolkman

Hoogleraar Privaatrecht Wilbert Kolkman is een van de professoren die een plaats hebben gekregen op de ‘Teaching Honour Roll’ van de Universiteit van Western Ontario in Canada. Kolkman verbleef in januari van dit jaar als visiting professor in Canada, waar hij het vak ‘Family Law: Comparing Europe and Canada’ verzorgde en onderzoek deed met Canadese collega’s.

Deze onderscheiding wordt door de studentenraad van de universiteit jaarlijks toegekend aan de beste docenten aan de universiteit. Het is enigszins te vergelijken met onze Docent van het jaar verkiezing.

Dat de onderscheiding aan een buitenlandse gastdocent wordt toegekend, is bijzonder eervol. Al eerder, in 2013, viel deze eer te beurt aan Kolkman.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:10 december 2015 10:30

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 14 november 2018

  Jan Brouwer: 'Weg met dat woord: Ondermijning'

  Het is inmiddels een DWDD traditie:  ‘Weg met dat woord!’ In eerdere edities moesten onder meer valorisatie, depriminderen en ombuiging het veld ruimen. Het Instituut voor de Nederlandse Taal organiseerde de afgelopen vijf jaar deze verkiezing, en wij...

 • 13 november 2018

  Faculty-wide panel discussion about the Urgenda case

  This morning, Ceciel Nieuwenhout, PhD researcher at GCEL, organised a faculty-wide panel discussion about the Urgenda case.