About usFaculty of LawActueelNewsNews Archive

RUG team behaalt 2e plaats bij NVER Pleitwedstrijd

02 december 2015

Donderdag 28 november heeft een team van de RUG meegedaan aan de pleitwedstrijd van de Nederlandse Vereniging voor Europees Recht. Na een dag pleiten bereikte het team, bestaande uit Malou Akkerman, Veerle Brink, Margje de Mik en Hannelore Vanderveen, de finale, waarin nipt verloren werd van de Radboud Universiteit Nijmegen.

De coaches, Viola Bex en Barend van Leeuwen, feliciteren het team met deze knappe prestatie en danken hen voor de inzet en het enthousiasme.
Het Groningse pleitteam in actie, v.l.n.r. Malou Akkerman, Hannelore Vanderveen, Veerle Brink (staand) en Margje de Mik

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:12 augustus 2019 08:50