Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Current Affairs In the media

Herman Bröring: 'Juridisch gezien niks in te brengen tegen komst 45 windturbines in Drentse Mondengebied'

26 maart 2019
prof. mr. dr. Herman Bröring
prof. mr. dr. Herman Bröring

Een verzoek om herziening van het besluit van de Raad van State om het licht op groen te zetten voor de aanleg van het windpark acht hoogleraar bestuursrecht van de Rijksuniversiteit Groningen Herman Bröring kansloos. ,,Er moet wel een heel rare fout zijn gemaakt wil de rechter zijn besluit herzien. Dan nog is de vraag of het leidt tot een andere uitspraak.” Dit zegt hij in het Dagblad van het Noorden.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:18 maart 2020 14:19

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.