12 Marie Sklodowska Curie Doctoral Networks voor de Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen heeft zeer goede resultaten behaald in de laatste ronde van Marie Sklodowska Curie Doctoral Networks. 12 projecten zijn gefinancierd en 13 hoofdonderzoekers zijn betrokken als coördinator (4), begunstigde (7) en geassocieerde (2). Bovendien zijn 3 andere projecten op de reservelijst geplaatst.
MSCA Doctoral Networks voeren doctoraatsprogramma's uit door partnerschappen van universiteiten, onderzoeksinstellingen en -infrastructuren, bedrijven (inclusief mkb's) en andere sociaaleconomische actoren uit verschillende landen in Europa en daarbuiten. Deze doctoraatsprogramma's moeten beantwoorden aan welbepaalde behoeften op verschillende onderzoeks- en innovatiegebieden, de onderzoekers in contact brengen met de academische en niet-academische sectoren en onderzoeksopleidingen bieden, evenals overdraagbare vaardigheden en competenties die relevant zijn voor innovatie en inzetbaarheid op lange termijn.
De volgende oproep voor MSCA Doctoral Networks wordt in mei 2025 gepubliceerd.
In juni wordt een interne training georganiseerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met uw Faculty Funding Officer (login nodig) en met Gema Ocana.
Laatst gewijzigd: | 29 april 2025 13:02 |
Meer nieuws
-
17 juli 2025
Veni-beurzen voor elf RUG-onderzoekers
Aan elf onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG is een Veni-beurs van maximaal 320.000 euro toegekend: Quentin Changeat, Wen Wu, Femke Cnossen, Stacey Copeland, Bart Danon, Gesa Kübek, Hannah Laurens, Adi Stoykova, Frank Tsiwah,...
-
14 juli 2025
ERC Proof of Concept grant voor Kottapalli en Covi
Professoren Ajay Kottapalli en Erika Covi hebben allebei een Proof of Concept grant ontvangen van de European Research Council (ERC).
-
11 juli 2025
Alette Smeulers ontrafelt het kwaad: ‘Gewone mensen, extreme daden’
Internationale misdrijven als genocide, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid roepen al decennia vragen op: hoe kunnen mensen hiertoe in staat zijn? Wat bezielt hen? En hoe kunnen we dit begrijpen zonder te vervallen in simplificaties...