Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Herman Bröring: 'Wiebes zag in dat de versterking onbetaalbaar dreigde te worden'

15 september 2018
prof. mr. dr. Herman Broring
prof. mr. dr. Herman Broring

Als er één dossier is waarbij wordt gegoocheld met cijfers en bedragen, dan is het wel het gasdossier. Het kabinet draait de Groningse gaskraan dicht vanwege de veiligheid. Maar is dat wel de belangrijkste reden? 'De versterking van gebouwen zou veel meer kosten dan de afhandeling van schades. Alle inspecties van huizen, ook onder de grond, het renoveren of slopen en herbouwen: dit probleem werd onhanteerbaar', zegt hoogleraar bestuursrecht Herman Bröring in het AD.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:22 oktober 2019 14:50

Meer nieuws