Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen wordt lid van de Association of European University Presses

26 juni 2018

University of Groningen Press is lid geworden van de Association of European University Presses (AEUP). De AEUP is a een organisatie van en voor universitaire uitgevers met als doel hen te helpen samen te werken en kennis te delen om gemeenschappelijke doelen te bereiken en om gezamenlijk belangrijke problemen op het gebied van publiceren aan te pakken die op dit moment spelen.

University of Groningen Press biedt een platform voor het publiceren van tijdschriften, boeken en andere publicaties van faculteiten en/of onderzoekers die werken aan of met de Rijksuniversiteit Groningen. We willen hiermee open access stimuleren, waardoor onderzoekers of geïnteresseerden over de hele wereld de informatie kunnen vinden en toegang krijgen zonder barrières.

More informatie

UGP lid van AEUP
UGP lid van AEUP
Laatst gewijzigd:27 juni 2018 10:14
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.