Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen wordt lid van de Association of European University Presses

26 juni 2018

University of Groningen Press is lid geworden van de Association of European University Presses (AEUP). De AEUP is a een organisatie van en voor universitaire uitgevers met als doel hen te helpen samen te werken en kennis te delen om gemeenschappelijke doelen te bereiken en om gezamenlijk belangrijke problemen op het gebied van publiceren aan te pakken die op dit moment spelen.

University of Groningen Press biedt een platform voor het publiceren van tijdschriften, boeken en andere publicaties van faculteiten en/of onderzoekers die werken aan of met de Rijksuniversiteit Groningen. We willen hiermee open access stimuleren, waardoor onderzoekers of geïnteresseerden over de hele wereld de informatie kunnen vinden en toegang krijgen zonder barrières.

More informatie

UGP lid van AEUP
UGP lid van AEUP
Laatst gewijzigd:27 juni 2018 10:14

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.