Hans Engels: 'Ingrijpen Sint-Eustatius geeft aan dat de situatie ernstig is'

12 februari 2018
Prof. mr. dr. Hans Engels

Voor het eerst sinds de jaren vijftig heeft het Rijk met een wet ingegrepen in het lokale bestuur. Op Sint-Eustatius maakt het bestuur zich schuldig aan ‘grove taakverwaarlozing’. De maatregel is ‘heel bijzonder’, zegt Hans Engels, hoogleraar recht ­decentrale overheden op SC Online.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:33