Nieuwe cursusronde Talencentrum - start april en mei 2017

10 maart 2017

Het Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen biedt een nieuwe cursusperiode aan met start in april-mei 2017: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor moedertaalsprekers, Engels, Moderne Vreemde Talen en Interculturele communicatie. Klik op de onderstaande links voor meer informatie.

Spreekuur

Voor veel cursussen kunt u zich direct online inschrijven, maar omdat wij het belangrijk vinden dat u zich inschrijft voor een cursus op het juiste niveau raden we u dringend aan het spreekuur te bezoeken voor u zich inschrijft. Tijdens een kort gesprek wordt uw startniveau en eventueel de intensiteit van uw cursus geadviseerd.

Beginnerscursussen Nederlands voor nieuwe RUG-studenten en personeel

Let op: voor bachelor- en masterstudenten, PhD's en postdocs van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) bestaan speciale beginnerscursussen Nederlands. Deze cursussen worden deels of volledig vergoed door de Universiteit! Meer informatie over het rooster en de inschrijving voor beginnerscursussen Nederlands voor nieuwe studenten en personeel

Laatst gewijzigd:19 september 2017 09:28
printView this page in: English