Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Gijsbert Vonk: Wat is de echte waarde van een keukentafelgesprek?

19 mei 2016
Prof. Gijsbert Vonk
Prof. Gijsbert Vonk

Het keukentafelgesprek. Al sinds de invoering van deze gesprekken waarin de burgers met de lokale overheid moeten bespreken hoeveel hulp er nodig is, is er discussie. Volgens hoogleraar Gijsbert Vonk gebruiken gemeenten de gesprekken om mensen van voorzieningen af te praten. Vandaag oordeelde de Centrale Raad van Beroep dat gemeenten onder de nieuwe Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo) huishoudelijke hulp moeten bieden als dat nodig is. Een goede ontwikkeling, zegt Vonk in Nieuwsuur.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 13:41

Meer nieuws