Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Rubicon-beurs voor Pavlo Gordiichuk

11 april 2016
Pavlo Gordiichuk

De pas gepromoveerde Pavlo Gordiichuk heeft een Rubicon-beurs van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) ontvangen. Met een Rubicon-beurs kunnen jonge wetenschappers twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Zo krijgen ze de gelegenheid internationale onderzoekservaring op te doen als opstap voor een wetenschappelijke carrière. Gordiichuk is inmiddels begonnen met zijn onderzoek aan het Department of Chemistry, Northwestern University, Verenigde Staten.

Onze cellen zijn zeer gevoelig voor prikkels uit hun directe omgeving. Gordiichuk gaat in zijn onderzoeksproject, ‘Rapid nanofabrication of combinatorial bio-molecular arrays for mesenchymal stem cell development’, nauwkeurig ontworpen, biologisch actieve oppervlakken ontwikkelen en het effect hiervan op de ontwikkeling van stamcellen onderzoeken.

Zie ook zijn promotieonderzoek: Zonnecel op basis van fotosynthese-complex

Laatst gewijzigd:11 april 2016 10:15

Meer nieuws

 • 30 november 2018

  NTU Singapore and UG sign Double Doctorate agreement

  The highly ranked Nanyang Technological University ( NTU ) in Singapore and the University of Groningen (UG) have signed a Collaborative Degree PhD Programme in Materials and Nanoscience/-engineering . This agreement allows for the co-supervision of...

 • 29 november 2018

  SLF Afstudeerprijs voor student Technische Bedrijfskunde

  Masterstudent Bram Klein Kranenbarg van de Rijksuniversiteit Groningen heeft de SLF Afstudeerprijs 2018 gewonnen. Hij nam het in de finale op tegen Collin Drent van de Technische Universiteit Eindhoven. De jury koos unaniem Bram Klein Kranenbarg als...

 • 28 november 2018

  RUG-student wint Unilever Research Prize

  Het kweken van zeewier als toekomstige voedselbron, dat onderzocht Wouter Muizelaar, student Mariene Biologie en Science+, Business and Policy aan de RUG, in zijn masterscriptie “Seaweeds and Carbohydrates: Assessment of starting a new Public Private...