Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen BCN graduate wins thesis award

22 december 2015

The jury of the Dutch MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences has unanimously decided to award the prize for the best thesis of 2014-15 to Daan Wesselink of our Master’s programme in Behavioural Cognitive Neurosciences (BCN). All students of the eight Cognitive Neurosciences programmes in the Netherlands can compete for this award.

Wesselink’s thesis is entitled ‘Digit topography in the visual cortex’ . Besides the prize money of €800, Wesselink will receive the opportunity to publish a paper on his research for the general public in Psyche&Brein and get assistance in preparing a submission on his work for the Scientific American.

The annual Thesis Award is granted since 2011. Since then it has been awarded to a Groningen BCN student twice.

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 01:28

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...