Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen BCN graduate wins thesis award

22 december 2015

The jury of the Dutch MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences has unanimously decided to award the prize for the best thesis of 2014-15 to Daan Wesselink of our Master’s programme in Behavioural Cognitive Neurosciences (BCN). All students of the eight Cognitive Neurosciences programmes in the Netherlands can compete for this award.

Wesselink’s thesis is entitled ‘Digit topography in the visual cortex’ . Besides the prize money of €800, Wesselink will receive the opportunity to publish a paper on his research for the general public in Psyche&Brein and get assistance in preparing a submission on his work for the Scientific American.

The annual Thesis Award is granted since 2011. Since then it has been awarded to a Groningen BCN student twice.

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 01:28

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...