Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Introductiecollege professor Martha Roggenkamp voor de Vereniging voor Bouwrecht

03 november 2015

Op uitnodiging van de Vereniging voor Bouwrecht (VBR) heeft professor Martha Roggenkamp van het Groningen Centre of Energy Law een introductiecollege verzorgd tijdens de VBR kwartaalvergadering. Tijdens deze vergadering, die plaatsvond op donderdag 24 september j.l., stonden de juridische aspecten van de gaswinning in de provincie Groningen centraal. In haar bijdrage is professor Roggenkamp ingegaan op de publiekrechtelijke aspecten van toezicht en vergunningverlening bij aardgaswinning.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 11:26

Meer nieuws

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...

 • 17 juni 2024

  De Young Academy Groningen verwelkomt zeven nieuwe leden

  Na de zomer verwelkomt de Young Academy Groningen opnieuw zeven nieuwe leden. Hun onderzoek bestrijkt een breed scala van onderwerpen, variërend van spraaktechnologie tot de filosofie van ethiek en politiek en de polymeerchemie.