Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Introductiecollege professor Martha Roggenkamp voor de Vereniging voor Bouwrecht

03 november 2015

Op uitnodiging van de Vereniging voor Bouwrecht (VBR) heeft professor Martha Roggenkamp van het Groningen Centre of Energy Law een introductiecollege verzorgd tijdens de VBR kwartaalvergadering. Tijdens deze vergadering, die plaatsvond op donderdag 24 september j.l., stonden de juridische aspecten van de gaswinning in de provincie Groningen centraal. In haar bijdrage is professor Roggenkamp ingegaan op de publiekrechtelijke aspecten van toezicht en vergunningverlening bij aardgaswinning.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 11:26

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...