Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New initiative: Health Communication Platform

05 november 2015

A new initiative is launched, the Health Communication Platform. With this platform, the Faculty of Arts and the Faculty of Medical Sciences join forces to establish a multidisciplinary knowledge center about health communication.

According to Tom Koole and Debbie Jaarsma, the founders of this platform, the main aims are to use the expert communication knowledge of the Faculty of Arts for communication research and to improve and optimize communication skills training at the UMCG. To accomplish this goal, their future perspective is to cooperate with among others several faculties of the University of Groningen, patient organizations, the Hanze University of Applied Sciences and other researchers in the Netherlands and abroad. With this platform, Tom Koole and Debbie Jaarsma would like to have an impact on the society by improving health communication.

Laatst gewijzigd:30 januari 2017 10:50

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...