Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Het Groningen Centre of Energy Law aanwezig op de NSCOGI Conferentie

03 november 2015

Op 23 oktober 2015 vertegenwoordigden Prof. Martha Roggenkamp en mr. Joris Gazendam het Groningen Centre of Energy op de NSCOGI Conferentie die gehouden werd in Oostende (BE). De conferentie was de afsluiter van de Benelux Week van de Energie die door de Benelux werd georganiseerd.

De presentatie van Martha Roggenkamp ging over de mogelijkheid om het elektriciteitsnet op de Noordzee een aparte juridische status te geven in plaats van het streven naar harmonisatie van nationale regelgeving van de Noordzeelanden. De presentatie was gebaseerd op het proefschrift van Hannah Müller dat zij in september 2015 heeft verdedigd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Joris Gazendam ging in zijn presentatie in op de TKI Synergies at Seas studie en bepleitte de noodzaak om de eerste stap te zetten voor de ontwikkeling van een elektriciteitsnet op de Noordzee. Voor meer informatie zie deze website.  

Prof. Martha Roggenkamp
Prof. Martha Roggenkamp
Mr. Joris Gazendam
Mr. Joris Gazendam
NSCOGI Conferentie

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:13 juli 2018 12:20
printView this page in: English

Meer nieuws