Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Seminar ‘Health & Human Rights on the Ground’ - 29 May 2015

12 mei 2015

Date: 29 May 2015 Time: 15.00 – 18.00 Venue: Van Swinderen Huys, Club Lounge (Oude Boteringestraat 19) On 29 May 2015, the Global Health Law Groningen Initiative (GHLG) will organise the seminar ‘Health & Human Rights on the Ground’ in collaboration with the research programme Public Interests & Private Relationships, which will take place at the Van Swinderen Huys in Groningen. Senior advisor Mads Holst Jensen, PhD and researcher Lena Kähler, MSc from the Danish Institute for Human Rights (Human Rights and Business Department) will share their experiences working with a variety of actors including pharmaceutical companies to translate the right to health from principles into action on the ground. Please see the attached poster and the website for the programma and additional information. This seminar is free of charge. Drinks are offered by PIPR. Please register in advance with Ms. Esther Knot via stair@rug.nl before 26 May 2015.

Laatst gewijzigd:26 november 2015 11:45

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...