20.000 aanmeldingen! Talencentrum RUG presenteert de MOOC Introduction to Dutch

26 februari 2015

Internationale studenten en professionals met interesse voor Nederland kunnen zich nu inschrijven voor de gratis online introductiecursus Nederlands, wereldwijd te volgen op www.futurelearn.com. Introduction to Dutch, ontwikkeld door het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen, is bedoeld voor toekomstige studenten en medewerkers van de universiteit, voor buitenlandse professionals die in Nederland willen werken en wonen en voor buitenlanders die geïnteresseerd zijn in de Nederlandse taal. Naast kennismaking met de Nederlandse taal is de cursus een kennismaking met de stad Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de regio. Gratis inschrijving kan op www.futurelearn.com/courses/dutch

Nieuwe cursussen - reruns

Wegens het grote succes wordt de onlinecursus meerdere keren per jaar opnieuw aangeboden. Gratis online inschrijving is mogelijk op www.futurelearn.com/courses/dutch.

In totaal hebben in 2015 en 2016 meer dan 120.000 deelnemers zich ingeschreven voor de MOOC Introduction to Dutch. Op 14 november 2016 start weer een rerun.

• Talencentrum
    Telefoon: +3150 363 5802