Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

20.000 aanmeldingen! Talencentrum RUG presenteert de MOOC Introduction to Dutch

26 februari 2015

Internationale studenten en professionals met interesse voor Nederland kunnen zich nu inschrijven voor de gratis online introductiecursus Nederlands, wereldwijd te volgen op www.futurelearn.com. Introduction to Dutch, ontwikkeld door het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen, is bedoeld voor toekomstige studenten en medewerkers van de universiteit, voor buitenlandse professionals die in Nederland willen werken en wonen en voor buitenlanders die geïnteresseerd zijn in de Nederlandse taal. Naast kennismaking met de Nederlandse taal is de cursus een kennismaking met de stad Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de regio. Gratis inschrijving kan op www.futurelearn.com/courses/dutch

Nieuwe cursussen - reruns

Wegens het grote succes wordt de onlinecursus meerdere keren per jaar opnieuw aangeboden. Gratis online inschrijving is mogelijk op www.futurelearn.com/courses/dutch.

In totaal hebben in 2015 en 2016 meer dan 120.000 deelnemers zich ingeschreven voor de MOOC Introduction to Dutch. Op 14 november 2016 start weer een rerun.

Contact

 • Talencentrum
  Telefoon: +3150 363 5802
  Email: talencentrum@rug.nl
 • Contactpersoon
  Margriet Hidding

Media

Laatst gewijzigd:09 november 2017 09:35

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.