Video Unifocus: Online cursus Nederlands wereldwijd in trek

25 februari 2015

De nieuwe online introductiecursus Nederlands van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen is razend populair. Meer dan 30.000 cursisten van over de hele wereld hebben zich aangemeld. ‘Internationale studenten die de taal een beetje spreken en zich lekker voelen, zijn eerder geneigd om straks in Nederland te blijven. Daar heeft Groningen, maar ook ons land, alle baat bij,’ zegt docent Birgit Lijmbach. De drie weken durende cursus is begonnen op 2 maart.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Meer informatie: 30.000 deelnemers Introduction to Dutch.

Laatst gewijzigd:03 november 2017 12:44