Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Rie Bosman Sociologie docent van het jaar 2013-2014

23 juni 2014

Rie Bosman is door de Opleidingscommissie Sociologie verkozen tot winnaar van de Jacques van Nieuwstadtprijs 2013-2014. Deze prijs wordt elke twee jaar wordt uitgereikt aan de docent die volgens de studenten het meest inspirerende onderwijs bij de afdeling Sociologie van de faculteit heeft verzorgd.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 11:25

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...