Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Rie Bosman Sociologie docent van het jaar 2013-2014

23 juni 2014

Rie Bosman is door de Opleidingscommissie Sociologie verkozen tot winnaar van de Jacques van Nieuwstadtprijs 2013-2014. Deze prijs wordt elke twee jaar wordt uitgereikt aan de docent die volgens de studenten het meest inspirerende onderwijs bij de afdeling Sociologie van de faculteit heeft verzorgd.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 11:25

Meer nieuws

 • 19 maart 2019

  Terugvalpreventie voor depressie

  Omdat de terugvalpercentages na herstel van een depressie hoog zijn, deed Nicola Klein promotieonderzoek naar hiaten in de kennis over terugvalpreventie bij depressie. Ze heeft zowel de klinische effectiviteit als de kosteneffectiviteit van verschillende...

 • 13 maart 2019

  Werkverstoringen schaden het welzijn van de werknemer

  Werkverstoringen zijn typische stressveroorzakers in de hedendaagse organisaties. Ze komen in diverse vormen zoals binnenkomende e-mails, telefoongesprekken, computerstoringen, collega's die advies vragen of langskomen voor een praatje. Uit een recent...

 • 13 maart 2019

  Groningers vertalen unieke IDS-2 intelligentietest naar Nederlands situatie

  De IDS-2 is wereldwijd de eerste test die de belangrijkste ontwikkelingsgebieden van kinderen en jongeren tussen de 5 en 20 jaar met één instrument in kaart brengt. Van de van oorsprong Zwitserse test is sinds begin december 2018 ook een Nederlandse...