Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

2nd place Gouden Spatel for Nick Das

12 mei 2014

In the competition for the Gouden Spatel (Golden Spatula) 2013, the prize for the best HBO-undergraduate report in chemistry, Nick Das, trainee in the Bio-organic Chemistry group under the supervision of Peter Fodran, MSc, and Prof. Dr. Adri Minnaard ended at the second place and received 250 euro. His thesis is entitled: “Towards the Discovery of the Tri-acylglycerol Composition of Milk Fat”

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 13:41

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...