Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

2nd place Gouden Spatel for Nick Das

12 mei 2014

In the competition for the Gouden Spatel (Golden Spatula) 2013, the prize for the best HBO-undergraduate report in chemistry, Nick Das, trainee in the Bio-organic Chemistry group under the supervision of Peter Fodran, MSc, and Prof. Dr. Adri Minnaard ended at the second place and received 250 euro. His thesis is entitled: “Towards the Discovery of the Tri-acylglycerol Composition of Milk Fat”

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 13:41

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...