Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

2nd place Gouden Spatel for Nick Das

12 mei 2014

In the competition for the Gouden Spatel (Golden Spatula) 2013, the prize for the best HBO-undergraduate report in chemistry, Nick Das, trainee in the Bio-organic Chemistry group under the supervision of Peter Fodran, MSc, and Prof. Dr. Adri Minnaard ended at the second place and received 250 euro. His thesis is entitled: “Towards the Discovery of the Tri-acylglycerol Composition of Milk Fat”

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 13:41

Meer nieuws

 • 15 februari 2019

  Groningse ingenieurs studeren straks af in Drachten

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) start in het collegejaar 2019-2020 met een masteropleiding Mechanical Engineering; oftewel werktuigbouwkunde. Prof. dr. ir. Jacquelien Scherpen, voorzitter van het Groningen Engineering Center (GEC) noemde het eerder...

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 05 februari 2019

  Master's programme in Nanoscience assessed as excellent for the 3rd time

  The Top Master's programme in Nanoscience has been assessed by an international peer review committee, organized by QANU, and their report has now been published and confirmed by the NVAO (Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders)...