Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Beste master programma’s 2014: Medical Pharmaceutical Drug Innovation en Farmacie

27 februari 2014

De nieuwe Keuzegids Masters 2014 het heeft het predicaat ‘top opleiding’ toe gekend aan de research masteropleiding Medical Pharmaceutical Drug Innovation. Dit betekent dat de opleiding tot de beste van Nederland wordt gerekend. De masteropleiding Farmacie in Groningen is de beste in het gebied Farmacie.
De Keuzegids Masters beoordeelt jaarlijks de kwaliteit van ongeveer 730 Nederlandse Master opleidingen. Het oordeel wordt bepaald op basis van de Nationale Studenten Enquete (NSE), de accreditatie gegevens van de NVAO, onderzoeksrapporten van the Research Centre for Education and the Labour Market (ROA), de WO Monitor en de Studiekeuze-123 database.
Lees meer

Laatst gewijzigd:10 juli 2014 15:06

Meer nieuws