Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Beste master programma’s 2014: Medical Pharmaceutical Drug Innovation en Farmacie

27 februari 2014

De nieuwe Keuzegids Masters 2014 het heeft het predicaat ‘top opleiding’ toe gekend aan de research masteropleiding Medical Pharmaceutical Drug Innovation. Dit betekent dat de opleiding tot de beste van Nederland wordt gerekend. De masteropleiding Farmacie in Groningen is de beste in het gebied Farmacie.
De Keuzegids Masters beoordeelt jaarlijks de kwaliteit van ongeveer 730 Nederlandse Master opleidingen. Het oordeel wordt bepaald op basis van de Nationale Studenten Enquete (NSE), de accreditatie gegevens van de NVAO, onderzoeksrapporten van the Research Centre for Education and the Labour Market (ROA), de WO Monitor en de Studiekeuze-123 database.
Lees meer

Laatst gewijzigd:10 juli 2014 15:06
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 22 juni 2018

  Minder eiwit in urine vertraagt nierfunctieachteruitgang bij kinderen

  Een behandeling met bloeddrukverlagende medicatie bij kinderen met chronisch nierfalen verlaagt de eiwituitscheiding in hun urine. Hierdoor hebben de kinderen een minder grote kans op verslechtering van hun aandoening. Dit blijkt uit onderzoek van dr...

 • 15 juni 2018

  Verslavingszorginstellingen moeten patiënten screenen op ADHD

  Verslavingszorginstellingen moeten patiënten screenen op ADHD Instellingen die verslavingszorg aanbieden, doen er verstandig aan om patiënten direct bij intake te screenen op ADHD. Dat vindt promovendus en psychiater in opleiding Katelijne van Emmerik-van...

 • 07 juni 2018

  Hoge sterfte onder leverpatiëntjes toont belang van levende donatie

  Twintig procent van de patiëntjes jonger dan zes maanden met de zeldzame leverziekte galgangatresie en ernstige leverbeschadiging die tussen 2001 en 2014 op de wachtlijst voor een levertransplantatie stonden, overleed voor een geschikte donorlever beschikbaar...