Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

Beste master programma’s 2014: Medical Pharmaceutical Drug Innovation en Farmacie

27 februari 2014

De nieuwe Keuzegids Masters 2014 het heeft het predicaat ‘top opleiding’ toe gekend aan de research masteropleiding Medical Pharmaceutical Drug Innovation. Dit betekent dat de opleiding tot de beste van Nederland wordt gerekend. De masteropleiding Farmacie in Groningen is de beste in het gebied Farmacie.
De Keuzegids Masters beoordeelt jaarlijks de kwaliteit van ongeveer 730 Nederlandse Master opleidingen. Het oordeel wordt bepaald op basis van de Nationale Studenten Enquete (NSE), de accreditatie gegevens van de NVAO, onderzoeksrapporten van the Research Centre for Education and the Labour Market (ROA), de WO Monitor en de Studiekeuze-123 database.
Lees meer

Laatst gewijzigd:10 juli 2014 15:06
View this page in: English

Meer nieuws

  • 27 maart 2024

    RUG/UMCG onderzoekers ontvangen prestigieuze onderzoeksbeurs

    RUG/UMCG-wetenschappers Mark Hipp, Bart Eggen, Moniek Tromp en Marleen Kamperman zijn samen met collega’s betrokken bij vier van zeven Nederlandse wetenschapsconsortia.

  • 26 maart 2024

    De volgende depressie voorkomen

    Marie-José van Tol, hoogleraar ‘stemming en cognitie’, onderzoekt wat mensen met een gevoeligheid voor depressie zelf kunnen doen om herhaling te voorkomen.

  • 29 februari 2024

    Vici-beurzen voor vier wetenschappers RUG/UMCG

    De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft Vici-subsidies van elk maximaal € 1,5 miljoen toegekend aan Nathalie Katsonis, Edwin Otten en Alexandra Zhernakova. Ook hoogleraar Kustecologie Tjisse van der Heide heeft een...