Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

The annual Illusion Symposium

15 januari 2014

The annual Illusion Symposium will be held on Thursday January 16th, from 15:00 to 16:00 in the Kouwerzaal (Munting 161).

The symposium is presented by students from the Perception (PSB3E-CP07) Illusion Club. This is your chance to experience some of the most remarkable perceptual illusions and learn what makes them tick. We will have auditory demonstrations, physical models of perspective illusions, videos, video games, and more...

If you feel that a University experience extends beyond textbooks, lectures, and exams, this is a good opportunity for you. It will be fun, informative, and collegial. And feel free to bring a friend: Everyone is welcome!

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 23 oktober 2018

  Kennis als fundament

  Wat heeft wetenschap te bieden als de geloofwaardigheid van de wereld om je heen is weggevallen? Als je je niet meer thuis voelt op eigen bodem, in een huis dat niet veilig is? Volgens Tom Postmes, hoogleraar sociale psychologie, moet wetenschap voor...

 • 09 oktober 2018

  Er gaat al 80 jaar niets boven de Groningse sociologen

  De afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen bestaat 80 jaar. Dit viert de afdeling met studenten, stafleden en alumni op vrijdag 12 oktober met een feestelijk programma in het Grand Theater in Groningen.

 • 08 oktober 2018

  Onder de 1,5 graad temperatuurstijging: ‘Met snel en daadkrachtig handelen kan het nog’

  De temperatuurstijging wereldwijd onder de anderhalve graad houden: het heeft veel voordelen en het kan nog, maar dan moeten we snel en daadkrachtig optreden. Dat concludeert het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) in haar laatste rapport,...