Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse student Robin Mills wint nationale Thesis Award for Cognitive Neurosciences

04 december 2013
mills

De jury van de Nederlandse master thesis Award voor Cognitive Neurosciences heeft de prijs voor het beste proefschrift in 2012-2013 toegekend aan RUG-student Robin Mills voor zijn master thesis “Extending Biologically-inspired Computer Vision: A Study on Applying Computer Graphics and Higher-order Statistics in HMAX” .

Robin studeerde summa cum laude af in de BCN Research Master programma 2012, en zet zijn onderzoek als promovendus voort in de vakgroep Experimentele Psychologie.

Naast het prijzengeld van € 1.000, krijgt Robin Mills de kans om een paper te publiceren in het tijdschrift 'Psyche en Brein'. Bovendien krijgt hij hulp bij de voorbereiding van een inzending over zijn werk in het journal Scientific American .

De jury voor de MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences bestond dit jaar uit: prof. dr. Albert Postma (Universiteit van Utrecht, voorzitter), prof. dr. Astrid Kappers (Vrije Universiteit Amsterdam) en prof. dr. Oliver Tucha (Rijksuniversiteit Groningen) .

Op de website van RU Nijmegen staat meer informatie over de Thesis Award.

Laatst gewijzigd:07 juni 2016 10:37
printView this page in: English

Meer nieuws