Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse student Robin Mills wint nationale Thesis Award for Cognitive Neurosciences

04 december 2013
mills

De jury van de Nederlandse master thesis Award voor Cognitive Neurosciences heeft de prijs voor het beste proefschrift in 2012-2013 toegekend aan RUG-student Robin Mills voor zijn master thesis “Extending Biologically-inspired Computer Vision: A Study on Applying Computer Graphics and Higher-order Statistics in HMAX” .

Robin studeerde summa cum laude af in de BCN Research Master programma 2012, en zet zijn onderzoek als promovendus voort in de vakgroep Experimentele Psychologie.

Naast het prijzengeld van € 1.000, krijgt Robin Mills de kans om een paper te publiceren in het tijdschrift 'Psyche en Brein'. Bovendien krijgt hij hulp bij de voorbereiding van een inzending over zijn werk in het journal Scientific American .

De jury voor de MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences bestond dit jaar uit: prof. dr. Albert Postma (Universiteit van Utrecht, voorzitter), prof. dr. Astrid Kappers (Vrije Universiteit Amsterdam) en prof. dr. Oliver Tucha (Rijksuniversiteit Groningen) .

Op de website van RU Nijmegen staat meer informatie over de Thesis Award.

Laatst gewijzigd:07 juni 2016 10:37

Meer nieuws

 • 23 oktober 2018

  Kennis als fundament

  Wat heeft wetenschap te bieden als de geloofwaardigheid van de wereld om je heen is weggevallen? Als je je niet meer thuis voelt op eigen bodem, in een huis dat niet veilig is? Volgens Tom Postmes, hoogleraar sociale psychologie, moet wetenschap voor...

 • 09 oktober 2018

  Er gaat al 80 jaar niets boven de Groningse sociologen

  De afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen bestaat 80 jaar. Dit viert de afdeling met studenten, stafleden en alumni op vrijdag 12 oktober met een feestelijk programma in het Grand Theater in Groningen.

 • 08 oktober 2018

  Onder de 1,5 graad temperatuurstijging: ‘Met snel en daadkrachtig handelen kan het nog’

  De temperatuurstijging wereldwijd onder de anderhalve graad houden: het heeft veel voordelen en het kan nog, maar dan moeten we snel en daadkrachtig optreden. Dat concludeert het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) in haar laatste rapport,...