Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Alexander Minnaert GMW docent van het jaar 2013

04 december 2013
Minnaert ontvangt beker
Minnaert ontvangt beker

Alexander Minnaert is woensdag 4 december verkozen tot GMW docent van het jaar 2013. De uitverkiezing vond plaats tijdens de Facultaire Onderwijsochtend. Vier docenten, van iedere afdeling één, hielden een mini-college van 8 minuten voor een zaal met studenten en medewerkers. In zijn college ging Minnaert, hoogleraar Orthopedagogiek en Klinische Onderwijskunde, in op de knelpunten die er zijn in de communicatie met kinderen met autisme.

De andere kandidaten waren: Tom Postmes (psychologie), Jakob Dijkstra (sociologie) en Eva-Anne le Coultre (Lerarenopleiding). Alexander Minnaert zal de faculteit GMW vertegenwoordigen tijdens de universitaire Docent van het jaar verkiezing op 29 januari 2014.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws