Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Stefan Smalbrugge wint NOB/LOF-scriptieprijs 2012

18 december 2012

Onlangs heeft student fiscaal recht Stefan Smalbrugge voor zijn scriptie ‘Het labyrint van de regels over de handel in aandelen van verlieslichamen’ de NOB/LOF-scriptieprijs 2012 gewonnen. Deze prijs, die ter beschikking wordt gesteld door de NOB (Nederlandse Orde van Belastingadviseurs; de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs) in samenwerking met het LOF (Landelijk Overleg Fiscalisten; samenwerkingsverband tussen alle landelijke fiscale studieverenigingen) wordt jaarlijks uitgereikt aan de student fiscaal recht of fiscale economie die in het betreffende jaar de beste fiscale scriptie heeft geschreven aan een Nederlandse universiteit.

De NOB/LOF-scriptieprijs is de meest prestigieuze prijs voor fiscale scripties in Nederland. Alleen scripties die door de begeleidende docent of hoogleraar is gehonoreerd met een 8 of hoger, dingen mee naar de scriptieprijs. De competitie is zwaar. De jury bestaat uit gelouterde hoogleraren en de voorzitter van de NOB. De ingezonden scripties worden beoordeeld op hun wetenschappelijke waarde, praktische betekenis, beheersing van de stof, oorspronkelijkheid en door de jury te stellen nadere criteria. De prijs bestaat uit een bedrag van € 2.500 en een publicatie in boekvorm door Kluwer in de NOB/LOF-scriptiereeks.

De vakgroep belastingrecht en de faculteit zijn trots, dat één van haar studenten deze prestigieuze prijs heeft gewonnen.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws