Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

René Veenstra geïnterviewd over pesten n.a.v. zelfmoord jongere + update 20 november, NRC

06 november 2012

Dinsdag 6 november is René Veenstra bij Radio 1 geïnterviewd over pesten, dit naar aanleiding van de zelfmoord van de 20-jarige Tim Ribberink, die het pesten niet meer kon verdragen. Ook het Jeugdjournaal van 6 november heeft René Veenstra vragen gesteld.

Zie ook het artikel in de NRC van 20 november 2012.

Laatst gewijzigd:14 november 2017 15:00

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...