Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

René Veenstra geïnterviewd over pesten n.a.v. zelfmoord jongere + update 20 november, NRC

06 november 2012

Dinsdag 6 november is René Veenstra bij Radio 1 geïnterviewd over pesten, dit naar aanleiding van de zelfmoord van de 20-jarige Tim Ribberink, die het pesten niet meer kon verdragen. Ook het Jeugdjournaal van 6 november heeft René Veenstra vragen gesteld.

Zie ook het artikel in de NRC van 20 november 2012.

Laatst gewijzigd:14 november 2017 15:00

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 06 februari 2018

  Nico van Yperen: ‘Een mentaal zwakke topsporter bestaat eigenlijk niet’

  Nico van Yperen is de eerste hoogleraar in Nederland die zich primair richt op de psychologie van sport en presteren. Hij bekleedt de leerstoel Sport & Performance Psychology. Welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal...