Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

René Veenstra geïnterviewd over pesten n.a.v. zelfmoord jongere + update 20 november, NRC

06 november 2012

Dinsdag 6 november is René Veenstra bij Radio 1 geïnterviewd over pesten, dit naar aanleiding van de zelfmoord van de 20-jarige Tim Ribberink, die het pesten niet meer kon verdragen. Ook het Jeugdjournaal van 6 november heeft René Veenstra vragen gesteld.

Zie ook het artikel in de NRC van 20 november 2012.

Laatst gewijzigd:14 november 2017 15:00

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...