Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

GGDC Institutional member IARIW

03 november 2012

From 2013 onwards the GGDC will be an Institutional Member of the International Association for Research in Income and Wealth (IARIW).

IARIW is a professional organisation to advance education and knowledge in the general area of income and wealth by organizing conferences, by circulating scholarly papers accessible to the general public through the Association's website, and by publishing a quarterly journal which contains research on economics and statistics (the Review of Income and Wealth). Given the close connections between our research and the IARIW aims, we have been invited to become an institutional member to formalise this and show our support.
Laatst gewijzigd:10 november 2016 13:37

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 17 augustus 2018

  Lokale Lasten Calculator maakt vergelijken belastingen eenvoudig

  Voor het eerst kan iedere Nederlander zonder moeite zien hoeveel hij of zij moet betalen aan gemeente, provincie en waterschap. Vandaag presenteert het Centrum voor Onderzoek van de Economie van Lagere Overheden (COELO) van de Rijksuniversiteit Groningen...