Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

GGDC Institutional member IARIW

03 november 2012

From 2013 onwards the GGDC will be an Institutional Member of the International Association for Research in Income and Wealth (IARIW).

IARIW is a professional organisation to advance education and knowledge in the general area of income and wealth by organizing conferences, by circulating scholarly papers accessible to the general public through the Association's website, and by publishing a quarterly journal which contains research on economics and statistics (the Review of Income and Wealth). Given the close connections between our research and the IARIW aims, we have been invited to become an institutional member to formalise this and show our support.
Laatst gewijzigd:10 november 2016 13:37

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...