Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

PhD degree: Margot Fijlstra

21 november 2012
Laatst gewijzigd:13 februari 2017 09:55

Meer nieuws

 • 12 oktober 2020

  Veel grotere kans op overlijden bij operatie voor patiënt met corona

  Patiënten die besmet zijn met het coronavirus en een operatie moeten ondergaan, hebben een bijna vier keer hoger risico om te overlijden dan niet-besmette patiënten. Dit blijkt uit een grootschalig landelijk onderzoek onder leiding van het UMCG,...

 • 14 september 2020

  Depressie beter begrijpen

  Hanna van Loo is een van de nieuwe leden van de Young Academy Groningen van de RUG en doet onderzoek naar depressie. Patiënten met depressie vertonen een grote variatie aan symptomen en ziekteverloop. Van Loo onderzoekt hoe we depressie het beste...

 • 10 september 2020

  UMCG ontvangt half miljoen euro subsidie voor onderzoek naar verminderen stress met VR-app

  Arts in opleiding tot psychiater Catheleine van Driel en psychiater Wim Veling van het UMCG ontvangen een ZonMW-subsidie van een half miljoen euro om onderzoek te doen naar het verminderen van stress met VRelax, een virtual reality relaxatie app.