Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

KiVa antipest programma volop in het nieuws

01 oktober 2012

Zeventig basisscholen zijn begonnen met het geven van lessen van het KiVa-antipestprogramma. Zowel het Journaal als het Jeugdjournaal maakten mooie reportages. Op de Rotterdamse Emmausschool filmde het NOS Journaal een KiVa-les en steungroepaanpak. Plus interview met René Veenstra: http://nos.nl/artikel/423947-compliment-helpt-tegen-pesten.html

Het Jeugdjournaal maakte een item over KiVa op de Julianaschool in Bennekom: http://nos.nl/video/424047-minder-pesten-door-kiva.html

Pavlov, het Radio 1 programma op de zaterdagavond tussen 18-19 uur, besteedde afgelopen zaterdag 29 september meer dan de halve uitzending aan KiVa en pestgedrag, met onderzoekers René Veenstra en Patrick van Veen.

In de wetenschapsbijlage van de NRC van zaterdag 29 september jl. staat een recensie over het boek Pesten op School. Hierin ook aandacht voor het Finse KiVa programma.

Laatst gewijzigd:04 april 2017 13:48

Meer nieuws