About us Latest news News News articles

Stamppot mous met gemengde wortels

10 oktober 2012
.

Drukwerk: Netzodruk
ISBN 978-94-6190-188-0
Aantal pagina's: 64

Groningen wordt steeds kleurrijker. Naast geboren Stadjers wonen er mensen die vanuit de hele wereld hier naartoe gekomen zijn. Hoe bepalend is die culturele diversiteit voor hun dagelijks leven? Zijn de levens en dromen van willekeurige Stadjers heel anders als hun wieg in een ander land stond of zijn er veel overeenkomsten? In dit boekje geven we een antwoord op deze vraag. We bieden u een kijkje in het leven van diverse Groningse huishoudens met wortels in verschillende culturen.  Enkele mensen die zich in hun werk bezig houden met culturele diversiteit reflecteren op deze verhalen.

'Stamppot mous met gemengde wortels’ is een uitgave van het Platform Culturele Diversiteit, een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Groningen, Het ISW (Instituut voor Integratie en sociale weerbaarheid van de RUG) en het lectoraat arbeidsparticipatie van de Hanzehogeschool.

Laatst gewijzigd:11 februari 2020 15:48