Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

What do the FEB students expect of their future career?

28 juni 2012

What do the FEB students expect of their future career?   

On Thursday the 28th of June 4 pm Michiel Pool, Global Head of University Relations at Universum, will present the latest results from the latest student career expectations research.

 

Over 330.000 students from 23 countries participated. Find out how the RUG students differ from their counterparts in Holland but also in the rest of the world. What salary do the they expect? What are their favorite employers? What are their preferred industries to work in?

Find out this and much more Thursday the 28th  of June.  

 

Location: Plaza Duisenbergbuilding, Skibril room

Laatst gewijzigd:06 september 2016 13:33

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...