Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

EUREC Agency Award

30 mei 2012

Join the competition for the best undergraduate project in Renewable Energy!
EUREC Agency (European Renewable Energy Research Centres) will deliver three awards to the best students’ projects on Renewable Energy. The aim of these prestigious awards is to promote excellence in the study of Renewable Energy, to reward talent and to encourage Renewable Energy debate worldwide.


If you are in the last year of undergraduate studies and interested in renewable energy, you are entitled to apply to the EUREC Awards competition.
To apply, you must go to this page, fill the application form and upload your University transcripts, a two-page abstract of a project related to renewable energy, and a letter from one of your professors.

 

The awards consist in one prize of 5000€ to the best first cycle project and two prizes of 2000€ to the second and third selected projects. The winners of the EUREC Award will receive them during the starting ceremony of the European Master in Renewable Energy in September in Brussels.

Think about the future, think Renewable and get a chance to win!

For more information and to apply, please visit our website: http://www.master.eurec.be/en/

Laatst gewijzigd:06 september 2016 13:33
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...

 • 10 januari 2019

  Gemeentelijke woonlasten stijgen fors door hogere afvalstoffenbelasting

  De gemeentelijke woonlasten stijgen dit jaar flink meer dan voorgaande jaren. Huurders betalen 5,4 procent meer, eigenaar-bewoners 4,3 procent. De stijging wordt veroorzaakt doordat de landelijke overheid de afvalstoffenbelasting met 139 procent verhoogt...