Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Graphical models for estimating dynamic networks

10 april 2012

Promotie: dhr. A. Abbruzzo, 11.00 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Graphical models for estimating dynamic networks

Promotor(s): prof.dr. E.C. Wit, prof.dr. A.M. Mineo

Faculteit: Wiskunde en Natuurwetenschappen

Statistische modellen voor dynamische systemen

Het proefschrift van Antonino Abbruzzo behandelt geavanceerde statistische modellen die in de systeembiologie worden toegepast om uit grote hoeveelheden data onderliggende processen zichtbaar te maken.

Antonino Abbruzzo (Italië, 1978) studeerde statistiek aan de Universiteit van Palermo. Het onderzoek werd uitgevoerd in Palermo en Groningen en gefinancierd door de Universiteit van Palermo.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:42
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Twee jonge onderzoekers naar topinstituten met Rubiconbeurs

  Dr. Michael Lerch en Sanne van Dijk, twee veelbelovende RUG-wetenschappers, gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten.

 • 14 januari 2019

  RUG-student Boomstra opnieuw wereldkampioen dammen

  Roel Boomstra heeft voor de tweede keer de wereldtitel dammen gewonnen. Hij nam het op tegen viervoudig wereldkampioen Alexander Schwarzman. In 2016 veroverde Roel Boomstra de wereldtitel ook al. Boomstra is masterstudent Physics aan de Rijksuniversiteit...

 • 09 januari 2019

  Smoking gun

  Amina Helmi vond het bewijs voor de theorie dat delen van de Melkweg niet alleen zijn gegroeid door de geboorte van eigen sterren, maar ook door samensmeltingen met andere sterrenstelsels. Voor deze ontdekking was het wachten op de data van ruimtemissie...