Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Decentrale Alumni-middag 25 mei 2012 TU Delft

05 december 2011

Beste alumnus, 
 

Op 25 mei 2012 vindt de eerste decentrale (d.w.z. niet in Groningen) alumni-middag plaats!  

We zijn uitgenodigd door de faculteit Luchtvaart en Ruimtevaarttechniek (LR) van de TU Delft om een middag kennis te komen maken met een unieke (en sommigen zeggen de moeilijkste) opleiding van Nederland. 
 
Ingenieursonderwijs is in zekere zin ontwerp-onderwijs: het doel is om vliegtuigen en satelieten te ontwerpen die de komende 30 jaar blijven vliegen. Dit betekent dat er in het onderwijs al snel wordt toegewerkt naar de hoogste leerniveau's van de taxonomie van Bloom: synthese en evaluatie. Bij LR wordt daarom vanaf dag 1 door studenten in projectgroepen gewerkt aan levensechte opdrachten.
 
LR opent haar deuren voor ons en laat ons kennis maken met de opzet van het programma en de uitdagingen en spanningen die de huidige ontwikkelingen in het hoger onderwijs met zich mee brengen. Daarnaast worden er rondleidingen verzorgd langs de onderwijsfaciliteiten die nodig zijn voor dergelijk onderwijs en we bezoeken projectruimtes waar studenten werken aan o.a. hun bachelor-eindprojecten, die bestaan uit echte opdrachten met echte opdrachtgevers. 
 
De studiemiddag start om 12.30 uur en om 16.15 uur begint de borrel. Voorafgaand aan het programma vindt de jaarlijkse ALV plaats om 11.00 uur. 
 
De faculteit is vanuit Rotterdam en Delft goed te bereiken met het OV en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De kosten voor deelname bedragen 15 euro voor niet-leden (inclusief lidmaatschap voor een jaar). Deelname voor leden en studenten is gratis. 
 

Het definitieve programma wordt z.s.m. op de website gepost. Vanwege de capaciteit van de rondleidingen is er plaats voor maximaal 60 deelnemers. Aanmelden kan via alumni.onderwijskunde rug.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk een bevestiging.   

Voor meer informatie kun je ook terecht op onze website: www.avogroningen.nl  

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten in Delft!  

Met vriendelijke groet,  

Het bestuur. 

Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:15

Meer nieuws