Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Calamiteiten in het vizier

05 oktober 2011
Haagse Hogeschool
Haagse Hogeschool
Ecoloss heeft op 5 oktober 2011 een symposium georganiseerd in de Haagse Hogeschool, met als doel kennis uitwisseling rondom de aanpak van calamiteiten en incidenten. De directeur van Groningen Seaports, Harm Post, gaf een presentatie over de aanpak van de bedrijven rondom de haven. Het HPC/V heeft op een groot scherm een 3D stereo, virtuele rondvlucht over de haven verzorgd. 
Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:23

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...