Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Veel media aandacht voor dissertatie Tobias Stark

06 september 2011
Het proefschrift van Tobias Stark heeft meteen de aandacht getrokken van de pers, o.a. van De Telegraaf, RTV Noord,  RTV Drenthe, het Reformatorisch Dagblad en bij het Nederlands Jeugd Instituut. Verder zijn er artikelen verschenen in het Dagblad van het Noorden van 6 september 2011 en het Nederlands Dagblad, ook van 6 september 2011. Ook OOG radio en OOG TV toonden belangstelling.
Laatst gewijzigd:21 april 2020 10:52

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...