Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groninger post-doc Stefania Salvadori wint Livio Gratton prijs

27 september 2011
Stefania Salvadori, een NOVA post-doc fellow op het Kapteyn Instituut, heeft de Livio Gratton prijs gewonnen voor haar proefschrift over "Stellar archeology: from first stars to dwarf galaxies". De Livio Gratton prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt door een internationaal comité aan een jonge astronoom die de beste sterrenkundige dissertatie aan een Italiaanse universiteit heeft geschreven. De uitreiking heeft op 24 september plaatsgevonden in Frascati, Rome.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:27
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...