Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groninger post-doc Stefania Salvadori wint Livio Gratton prijs

27 september 2011
Stefania Salvadori, een NOVA post-doc fellow op het Kapteyn Instituut, heeft de Livio Gratton prijs gewonnen voor haar proefschrift over "Stellar archeology: from first stars to dwarf galaxies". De Livio Gratton prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt door een internationaal comité aan een jonge astronoom die de beste sterrenkundige dissertatie aan een Italiaanse universiteit heeft geschreven. De uitreiking heeft op 24 september plaatsgevonden in Frascati, Rome.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:27
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 22 februari 2018

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...