Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groninger post-doc Stefania Salvadori wint Livio Gratton prijs

27 september 2011
Stefania Salvadori, een NOVA post-doc fellow op het Kapteyn Instituut, heeft de Livio Gratton prijs gewonnen voor haar proefschrift over "Stellar archeology: from first stars to dwarf galaxies". De Livio Gratton prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt door een internationaal comité aan een jonge astronoom die de beste sterrenkundige dissertatie aan een Italiaanse universiteit heeft geschreven. De uitreiking heeft op 24 september plaatsgevonden in Frascati, Rome.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:27
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...