Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Update Melinda Mills: Bezuiniging kinderopvang levert niets op

13 juli 2011

Verschillende media hebben aandacht besteed aan het artikel van prof. dr. Melinda Mills dat pas is gepubliceerd: Why do people postponement parenthood? Reasons and social policy incentives, Human Reproduction Update (advance access), Vol.0, No.0 pp. 1–13, 2011.

Mills was te beluisteren in het NTR programma Hoe? Zo! Radio van 13 juli en op 15 juli in het lunchprogramma Dagdoorbraak van OOG Radio.

Er was ook een artikel van het dagblad Trouw, ANP, AD, evenals regionale bladen en De Telegraaf. Een opiniestuk van Mills is binnenkort ook te vinden www.socialevraagstukken.nl

Ook staat er een artikel in Broerstraat 5 (pagina 12-13) en in de Opzij van september 2011 (zie hieronder), waarin Melinda Mills in debat is met Eddy van Hijum, Tweede-Kamerlid CDA.

Contactgegevens Melinda Mills: http://www.gmw.rug.nl/~mills/

Laatst gewijzigd:23 juni 2016 12:43

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...