Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Achievability of linear systems up to bisimulation

08 juli 2011

Promotie: dhr. H.G. Vinjamoor, 16.15 uur, Doopsgezinde kerk, Oude Boteringestraat 33, Groningen

Proefschrift: Achievability of linear systems up to bisimulation

Promotor(s): prof.dr. A.J. van der Schaft

Faculteit: Wiskunde en Natuurwetenschappen

 

 

Van een gegeven naar een gewenst systeem

 

In het proefschrift van Harsh Vinjamoor wordt het volgende probleem bestudeerd: gegeven een systeem en een gewenst systeem. Wanneer is het dan mogelijk om een ‘regelaar’ (een derde systeem) te construeren, zodanig dat het gegeven systeem zich met tussenkomst van de regelaar gedraagt als het gewenste systeem?

 

 

Vinjamoor (India,1983) studeerde technology aan het Indian Institute of Technology (Bombay). Het onderzoek werd uitgevoerd bij de afdeling wiskunde van de RUG.

 

 

 

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:40

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.