Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie G. Koch  DI (FH) op 17 juni 2011

13 mei 2011

Op vrijdag, 17 juni 2011 om 14.45 uur zal Gudrun Koch DI (FH) haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

De titel van haar proefschrift is: "THE QUORUM-QUENCHING ACYLASE PvdQ: Biological Role and Directed Evolution".

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:25
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Twee jonge onderzoekers naar topinstituten met Rubiconbeurs

  Dr. Michael Lerch en Sanne van Dijk, twee veelbelovende RUG-wetenschappers, gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten.

 • 14 januari 2019

  RUG-student Boomstra opnieuw wereldkampioen dammen

  Roel Boomstra heeft voor de tweede keer de wereldtitel dammen gewonnen. Hij nam het op tegen viervoudig wereldkampioen Alexander Schwarzman. In 2016 veroverde Roel Boomstra de wereldtitel ook al. Boomstra is masterstudent Physics aan de Rijksuniversiteit...

 • 09 januari 2019

  Alcoholgebruik heeft groot effect op Europese sterftecijfers

  Het hoge alcoholconsumptieniveau in Europa vormt een grote zorg voor de volksgezondheid. De verschillen in alcoholgebruik en drinkpatronen binnen Europa – vooral Oost-Europese mannen vertonen hoog en riskant alcoholgebruik – spelen een belangrijke rol...