Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jaarbeeld Rijksuniversiteit Groningen 2010 verschenen

10 mei 2011

De afdeling Communicatie heeft het ‘Jaarbeeld Rijksuniversiteit Groningen 2010’ uitgebracht, een brochure die een overzicht geeft van de universiteit in het afgelopen jaar. Belangrijke momenten en trends worden genoemd, alsmede feiten en cijfers. Tot slot bevat deze publicatie achtergronden bij opmerkelijke gebeurtenissen en overige, algemene informatie. ‘Jaarbeeld’ is in zekere zin een publieksversie van het algemene jaarverslag van de Rijksuniversiteit Groningen, dat in juni verschijnt.

Centraal staan acht portretten van leden van onze universitaire gemeenschap voor wie 2010 een bijzonder jaar was. Hoogleraar humane genetica Cisca Wijmenga vertelt over de snelle ontwikkeling van haar vakgebied en het streven om het ontstaan van chronische ziekten te voorspellen. De Letse studente Julija Babre licht haar ambitieuze keuze voor een studie Business and Management aan het Honours College van de RUG toe. En psycholoog Douwe Draaisma vertelt hoe zijn leven zich centreert rondom boeken.

Lees verder: www.rug.nl/jaarbeeld

Laatst gewijzigd:23 juli 2018 14:10
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws