Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Electrical characterization of polymeric charge transport layers

06 mei 2011

Promotie: mw. N.I. Craciun, 14.45 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Electrical characterization of polymeric charge transport layers

Promotor(s): prof.dr.ir. P.W.M. Blom

Faculteit: Wiskunde en Natuurwetenschappen

 

Elektrische eigenschappen van plastic in zeer dunne lagen

Irina Craciun verrichtte onderzoek naar plastic kunstoffen die elektriciteit kunnen geleiden. Ze keek daarbij vooral naar het transport van elektronen en gaten in zeer dunne laagjes plastic (met een dikte van 40-300 nm).

Irina Craciun (Roemenië, 1981) studeerde natuurkunde en informatica aan de universiteit van Craiova. Het onderzoek werd uitgevoerd bij het Zernike Institute for Advanced Materials.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:41

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 05 november 2018

  TOP NWO grant voor prof. dr. Slotboom

  Professor dr. Dirk Slotboom heeft een TOP-grant van € 780.000 toegekend gekregen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Het bedrag is voor zijn onderzoek naar de werking van transporteiwitten. Al sinds 1995, toen zijn...