Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

RUG-promovenda Cisca Veen in Vroege Vogels TV

29 april 2011

Ecologe Cisca Veen was dinsdag 3 mei te gast bij Vroege Vogels TV. Ze promoveerde 29 april aan de RUG op een onderzoek naar de luizenhoudende gele weidemier. Vroege Vogels heeft haar gefilmd in het Junner Koeland. De uitzending was te zien op dinsdag 3 mei om 19.25 uur op Nederland 2, en later via Uitzending Gemist.

Zie ook het persbericht over haar promotieonderzoek

Laatst gewijzigd:24 augustus 2021 15:32

Meer nieuws

 • 30 maart 2023

  ERC Advanced Grant voor Filippo Fraternali

  De Europese Onderzoeksraad heeft een ERC Advanced Grant toegekend aan prof. dr. Filippo Fraternali van de Faculty of Science and Engineering. Fraternali kan de beurs gebruiken voor onderzoek naar de eigenschappen van gasstromen in en uit...

 • 28 maart 2023

  Een sprong in het diepe: van onderzoek naar ondernemen

  Wat kun je doen als je als onderzoeker je idee op de markt wilt brengen? Dat is een stap die voor onderzoekers vaak niet vanzelf komt. Bij de RUG zijn er daarom een aantal organisaties die daarbij kunnen helpen, waaronder VentureLab. Zo ontstond...

 • 24 maart 2023

  Drie RUG-onderzoekers benoemd tot leden van Wetenschappelijke Klimaatraad

  Linda Steg, Machiel Mulder en Wouter Peters zijn benoemd tot leden van de Wetenschappelijke Klimaatraad (WKR). Dat maakte het Ministerie van Economische zaken en Klimaat bekend. Deze onafhankelijke adviesraad zal het kabinet adviseren over het...