Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Arie Glebbeek inleider debat ForumDwarsdiep vrijdag 25 februari

01 februari 2011

Op 25 februari aanstaande, om 20.00 uur, wordt er in het kader van ForumDwarsdiep (ForumImages, Hereplein) gedebatteerd over Loon naar Werken. De Toekomst van de Arbeidsmarkt. Arbeidsmarktdeskundige Arie Glebbeek zal de inleiding verzorgen, waarna er onder leiding van filosoof Hans Harbers verder wordt gediscussieerd met Ineke van Gent (GroenLinks), vakbondsbestuurder Ed van Eijbergen en een nog nader bekend te maken werkgever.

Locatie: ForumImages, Hereplein 73

Datum en tijd: 25 februari 2011, 20.00 uur

Entree: 2,50 euro

Kaarten zijn te reserveren via: 050 312 04 33

Laatst gewijzigd:23 juni 2016 13:31

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...