Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Chris Coolsma Docent van het Jaar 2010

16 december 2010

Op donderdag 16 december 2010 vond de Docent van het Jaar verkiezing plaats van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. Tijdens deze verkiezing verzorgden de genomineerde docenten een minihoorcollege en het publiek, zowel in de zaal als thuis, konden hun stem uitbrengen en zo de winnaar kiezen. De winnaar van de docent van het jaar verkiezing van de Faculteit Rechtsgeleerdheid is geworden docent bestuurskunde en bestuursrecht drs. J.C. Coolsma, hij zal ook meedingen voor de universitaire docent-van-het-jaarprijs op 3 februari 2011.

De volgende docenten waren genomineerd:

 • Chris Coolsma
 • Bart Krans
 • Fokko Oldenhuis
 • Feikje Vellinga-Schootstra
 • Huub Willems

De verkiezing werd via een live stream rechtstreeks op internet uitgezonden.

Tijd: Donderdag 16 december 16:00–18:00, met aansluitend een gratis borrel
Plaats: Universiteitstheater, Harmoniecomplex, Oude Kijk in ’t Jatstraat 26
Organisatie: Faculteitsbestuur in samenwerking met de JFV Groningen

Voor meer informatie: H.G. Leffers, tel: 050 363 5624, H.G.Leffers rug.nl
W. van Lingen, tel: 06 4507 5048, voorzitter jfvgroningen.nl

Laatst gewijzigd:22 januari 2024 09:36

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...