Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Another Best Paper Award for FEB researcher Jaap Wieringa

23 november 2010
photograph Jaap Wieringa
Dr. Jaap Wieringa

The paper What About Design Newness? Investigating the Relevance of a Neglected Dimension of Product Innovativeness has won the Jürgen Hauschildt Best Paper Award 2010 granted by the German Academic Association for Business Research (VHB).

FEB researcher Jaap Wieringa co-authored this paper with Katrin Talke (University of Hamburg) Søren Salomo (Danish Technical University in Copenhagen), and Antje Lutz. The same paper was awarded in October 2010 with the Thomas P. Hustad Award for the best paper published in Journal of Product Innovation Management in 2009. 

The award was presented at the annual meeting of the Kommission Technologie, Innovation und Entrepreneurship im Verband der Hochschullehrer für Betriebswirtschaft which was held early November in Kiel, Germany. With this prize, which was awarded for the first time, the committee aims to stimulate empirical research in the field of innovation management.

More information

Katrin Talke, Søren Salomo, Jaap E. Wieringa, and Antje Lutz (2009), What about Design Newness? Investigating the Relevance of a Neglected Dimension of Product Innovativeness, Journal of Product Innovation Management, 26, 601-615.

Contact: Dr. Jaap Wieringa, tel. +31 50 363 7093, J.E.Wieringa@rug.nl . 

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...