Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FEB Freshman of the Year Award for Arne Nowak

01 oktober 2010
Arne Nowak
Arne Nowak (Photo: Gerhard Taatgen)

Eight BSc degree programmes, eight best first-year students, and one overall winner. At the opening of the FEB-EBF Academic year on 30 September, Arne Nowak, student of Economics and Business Economics was announced FEB Freshman of the Year. His average grade was the highest of all nominees, a solid 9.3.

The Faculty of Economics and Business (FEB) wants its students to aim for excellence and established the Freshman Ranking to inspire first-year students to give it all they have. On 30 September, the Freshmen of the academic year 2009-2010 received a certificate and a commemorative gift of the FEB.

All nominees:

 • Laura Liemburg, student of Accountancy & Controlling
 • Rob Graumans, student of Bedrijfskunde (Business Administration)
 • Albert Jan Hummel, student of Bedrijfseconomie (Business Economics) 
 • Michael Schnabel, student of International Business and Management
 • Arne Nowak, student of Economics and Business Economics
 • Ying Lou, student of Econometrics and Operations Research
 • Rudolf Bakker, student of Fiscale Economie (Economics of Taxation)
 • Kees Zwaan, student of BSc Technology Management
Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...