Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FEB Freshman of the Year Award for Arne Nowak

01 oktober 2010
Arne Nowak
Arne Nowak (Photo: Gerhard Taatgen)

Eight BSc degree programmes, eight best first-year students, and one overall winner. At the opening of the FEB-EBF Academic year on 30 September, Arne Nowak, student of Economics and Business Economics was announced FEB Freshman of the Year. His average grade was the highest of all nominees, a solid 9.3.

The Faculty of Economics and Business (FEB) wants its students to aim for excellence and established the Freshman Ranking to inspire first-year students to give it all they have. On 30 September, the Freshmen of the academic year 2009-2010 received a certificate and a commemorative gift of the FEB.

All nominees:

 • Laura Liemburg, student of Accountancy & Controlling
 • Rob Graumans, student of Bedrijfskunde (Business Administration)
 • Albert Jan Hummel, student of Bedrijfseconomie (Business Economics) 
 • Michael Schnabel, student of International Business and Management
 • Arne Nowak, student of Economics and Business Economics
 • Ying Lou, student of Econometrics and Operations Research
 • Rudolf Bakker, student of Fiscale Economie (Economics of Taxation)
 • Kees Zwaan, student of BSc Technology Management
Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...