About usNews and EventsNews articles

Leo Damen: Fiets Fout is lang niet altijd Fiets Weg

17 september 2010
Fiets fout = fiets weg blijkt ook de rechter bezig te houden. In het maandblad Ars Aequi van september 2010, diept de Groningse hoogleraar bestuursrecht prof. mr. L.J.A. Damen een zeldzame uitspraak op van een student die een gemeente tot teruggave van zijn in beslag genomen fiets dwong. Columnist op het gebied van recht en bestuur Folkert Jensma schrijft hierover een weblog in NRC Handelsblad van 17 september 2010.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34