Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

27e Jaarlijkse Conferentie van de European Association of Law and Economics (EALE)

23 september 2010

Edwin Woerdman heeft een paper gepresenteerd over emissiehandel voor huishoudens op de 27e Jaarlijkse Conferentie van de European Association of Law and Economics (EALE) dat werd gehouden van 23 tot 25 september 2010 aan de Université Paris 2 Panthéon Assas in Parijs.

Dit is het eerste paper over het uitbreiden van het huidige EU Emissions Trading Scheme (ETS) naar huishoudens waarin rechtseconomie expliciet and systematisch wordt gecombineerd met gedragswetenschappen. Woerdman schreef het paper samen met sociaal psycholoog Jan Willem Bolderdijk, eveneens werkzaam aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het working paper kan gedownload worden vanaf papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1636637

Laatst gewijzigd:12 juli 2018 09:19
printView this page in: English

Meer nieuws